Argentinske Eduardo er en velkendt gæst i Brande, hvor han har deltaget i Street Art-festivalen fire gange. Eduardo rejser verden rundt og udfører sin kunst for at dele ud af sine fantastiske evner som 3D-gadekunstner. Hans passion er at skabe værker som offentligheden kan interagere med på forskellig vis, og det lykkes han til fulde med.

 

Kunstnerkarrieren startede i 1990, hvor han flyttede til Rom. Her blev han gradvist mere og mere en del af de lokale gademalere. Det var også her, han mødte nogle af sine barndomsidoler, som inspirerede ham til livsstilen som gadekunstner.

 

Eduardo er uddannet kunstner, men han har altid følt en vis utilfredshed med de etablerede kanaler, der ifølge ham mangler æstetik. I 1996 flyttede han til Spanien, hvor han arbejdede med de lidt mere traditionelle kunstformater. Det var også her, han fattede interesse for anarmorfose – en teknik, der bruges til at skjule eller til at rette opmærksomheden på noget specifikt i kunstværket, og hans værker tager næsten altid afsæt i en social situation.

 

Han fik sin debut til Brandes Street Art festival i 2018, hvor han portrætterede HC Andersen med en te-kop. Han har en unik og genkendelig streg, og han har lavet fine værket på Brandes torv. Efter Street Art-festivalen i 2022 udførte Eduardo ligeledes et gavlmaleri i Brande. Efter festivalen i 2023 udførte han et murværk i Varde i forbindelse med et tværgående kunstprojekt i Region Midt.

 

Vi glæder os til gensynet og til at se, hvad Eduardo finder på i år.

 

Du kan se flere af Eduardos værker her.

Gå på opdagelse blandt de øvrige kunstnere på linket her: https://www.streetart-denmark.com/kunstnere-2023/

Følg os på Facebook. her kan du holde dig opdateret med, alt, hvad der sker: https://www.facebook.com/streetartbrande

https://youtu.be/XmduO5S2Nwk